Afscheid Renate

Algemeen, Gast blogger Renate 1 reactie 22 september 2019

Helaas… Renate heeft aangegeven dat ze definitief stopt met bloggen op Mauws.nl en wij dus met pijn in ons hart afscheid moeten nemen van onze geliefde blogster Renate.

Zoals jullie allemaal hebben kunnen lezen in eerdere blogs en op Facebook heeft Renate in 2017 een zoontje gekregen, waar het niet zo goed mee ging. Dit is nogal zacht uitgedrukt. Renate en haar man hebben het behoorlijk voor hun kiezen gekregen, maar gelukkig gaat het nu beter met haar zoontje, maar de combinatie tussen werk, privé én Mauws.nl is haar teveel.
Wat natuurlijk volledig te begrijpen is.

Daarom heeft Renate laten weten dat ze stopt met het bloggen op Mauws.nl. Iets wat wij onwijs jammer vinden, maar natuurlijk alle begrip voor hebben.

Wij wensen Renate heel veel succes in de toekomst, met al het moois wat op haar pad mag gaan komen. En wij wensen haar met haar gezin veel liefde en geluk toe! Dat het zonnetje voor jullie altijd mag blijven stralen.

Dag lieve Renate, we zullen je missen.

Liefs team Mauws en de fans van Jesper, Snickers, Bounty en jou!

Afscheid Renate

Wellicht vind je deze blogs ook interessant:

Welkom op de leukste kattensite van Nederland
Een betere band met je kat in 5 stappen
Ikea Lurvig kattencollectie
Delen:

Comments

  • Lieve Renate,

    Heel jammer dar je stopt, maar ik begrijp het heel goed hoor. Je hebt een heel wijs en goed besluit genomen. Geniet van je lieve zoon en ik wens je alle goeds toe voor jullie.

    Knufjes van mij en pootjes en kopjes van JipControle *