Bo en Mila eindelijk thuis

Het leven van Mila en Bo 0 reacties 10 juli 2020

De eerste week dat Mila en Bo thuis waren, waren Daan en ik allebei vrij. Samen genieten van onze schatjes! Het idee dat ze niet direct ‘alleen’ waren vond ik een heel fijn idee. Bovendien hadden we dan alle tijd om met ze te knuffelen en te spelen.

De tweede dag

De eerste dag dat ze thuis waren verliep soepeler dan we hadden verwacht. Ze lieten zich nog niet echt aanhalen en we moesten ze rustig benaderen, maar ze vielen wel bij ons in de buurt in slaap. Ze wilden dus wel graag bij ons in de buurt zijn! Een goed begin vonden we. En dat bleek! Toen wij de volgende ochtend de woonkamer binnen kwamen leek het alsof ze het prima naar hun zin hadden gehad. Bo had een plekje gevonden op de eetkamerstoel en Mila keek ons rustig aan vanaf de grond. Waar zouden ze zich vandaag mee vermaken?

Bij de Cattery was de tipi favoriet (zie de foto van mijn eerste blog, waar Mila in de tipi hangt). Die tipi moesten wij natuurlijk ook hebben! En inderdaad; ook hier was de tipi favoriet. Op de tweede dag waren ze dan ook volop aan het spelen met de tipi. Om de beurt waren ze de tipi aan het veroveren. Degene die in de tipi lag, had gewonnen. De ander deed natuurlijk zijn of haar uiterste best om diegene uit de tipi te krijgen. Dat deden ze door op de buitenkant te springen en te jagen op uitstekende staarten. Zo schattig!

Langzaamaan probeerden we iets meer te aaien en aan te halen. Stiekem was ik blij als ze iets deden wat niet mocht, want dan had ik een reden om ze even op te pakken. Zo zacht en klein!

En toen gebeurde het…

Vlak voor we wilden gaan slapen kwam Bo opeens op schoot! Daan was de gelukkige en ik mocht hem ook aaien. En spinnen deed hij! Dit zou het begin zijn van vele schootsessies. Geweldig vonden we het! En vijf minuten later was het weer raak. Mila kwam erbij liggen! Dit hadden we niet aan zien komen, Mila is vanaf het begin namelijk al wat terughoudender geweest. We waren hier zo blij mee! Ze voelden zich op hun gemak bij ons. Dit gaf ons hele goede hoop voor de toekomst.

Liggen jullie katten ook zo graag bij jullie op schoot?

 

Wellicht vind je deze blogs ook interessant:

Meet: Mila en Bo!
Bo en Mila ophalen
Bo en Mila 1 jaar
Delen:

Comments

Er zijn nog geen reacties. Laat als eerste een reactie achter.Controle *