Coco Cat’s Coffee

Amusement 1 reactie 7 december 2016

Een kopje koffie, en een kopje van de kat.

Dat is mijn droom. Onze droom, want mijn vriendin Sharon bleek hier ook al een tijd van te dromen.

En zo liepen we samen dromerig door de stad Amersfoort, de plek waar we al onze puberavonturen al meegemaakt hadden en groot zijn geworden. We grapten en droomden over dit idee. Maar toch was dit het omslagpunt van een droom naar realiteit.

Want wie had gedacht dat Wish it, Dream it, Do it toch niet zo’n afgezaagde spreuk blijkt te zijn.

Een half jaar later zitten we midden in de kattengekte, en werken we elke dag aan het waarmaken van onze droom. Het kattencafé van Amersfoort klinkt niet meer als een vaag concept, maar als een grondig uitgedacht bedrijf.

Een plek waar we asielkatten een gouden mandje willen bieden. Een lunchroom, een huiskamer, chill- en werkplek. Een plek voor jong en oud. Ouderen die geen dier mogen of kunnen hebben, kinderen die nog moeten leren hoe je respectvol met katten om moet gaan. Jongeren of studenten die geen kat kunnen hebben en iedereen die geen kat kan hebben door een allergie van een naaste. Of gewoon omdat je af en toe even wil genieten van deze pluizige, nooit saaie en altijd grappige beestjes om je heen. Ook een plek waar we mensen die door een psychische beperking afstand hebben tot de maatschappij willen begeleiden in het werken.

Inmiddels zitten we midden in de drukte van campagne voeren. Om het kattencafé tot een realiteit te maken hebben we een klein startkapitaal nodig. Dit willen we met crowdfunding ophalen.

We hebben hulp nodig. Van enthousiastelingen, kattenliefhebbers en van bedrijven. Voor deze hulp krijg je leuke passende beloningen terug als we slagen. Alle hulp is welkom. Inmiddels hebben we 12% opgehaald en hebben we nog anderhalve maand te gaan. Dit betekent dat we nog een groot bedrag te gaan hebben, maar met een aantal leuke acties in de planning hebben we er alle vertrouwen in.

Volg Coco Cats & Coffee in de weg naar realiteit. Wij zijn 2 meiden die met niets anders dan enthousiasme en karakter begonnen, en nu al meer kennis en contacten hebben mogen opdoen dan we ooit hadden kunnen bedenken!

Dit is daarbij dus ook een oproep om ons te steunen en te helpen, op welke manier dan ook. Kijk op www.voorjebuurt.nl/cococatscoffee en volg hier op Facebook.

Samen maken we dit kattencafé tot een realiteit!

Coco cats coffee

 

 

Wellicht vind je deze blogs ook interessant:

Mauws en Mimi weer genieten in de tuin - Fotodagboek #2
De gewoontes van Mimi
Wereld dierendag
Delen:

Comments

  • Hello Girls,
    I wish you all the best and I am sure that your cafe will be a great success.
    I will also soon launch a cat cafe project but in the Northern part of the Netherlands and I hope that we can in the future cooperate.

    Lots of cat luck
    LenkaControle *