Kattenmand Lex & Max

Het leven van Mauws en Mimi, Reviews 2 reacties 5 maart 2017

Het is algemeen bekend, katten vinden het heerlijk om lekker te luieren, het liefst op een lekker zacht en warm plekje in huis… Ook Mauws en Mimi zijn gek op luieren. Mauws en Mimi hebben een hoop favoriete slaapplekjes in huis waar ze graag liggen… op de bank, op de vensterbank, in de krabpaal, op een kleedje en sinds een kort ook in een heerlijk mandje. Mauws en Mimi ontvingen van Huisdierenstore een prachtige kattenmand van het merk Lex & Max (Tivoli Kiezel). Sindsdien is dat hun nieuwe favoriete slaapplek.

Kattenmand Lex & Max

De kattenmand van Lex & Max is een mooie kattenmand met een fraai design en straalt één en al luxe uit. Wij mochten zelf de kleur uitkiezen en kozen voor de kleur beige. De kleur beige past goed bij ons interieur. De kattenmand voelt heerlijk stevig en zacht aan. De mand is gemaakt van zeer stevig katoen, wat voorkomt dat de kat het mandje kapot kan maken. De katten liggen heerlijk in de kattenmand en voor de baasjes is de kattenmand een lust voor het oog.  Wat ik ook heel handig vind aan dit mandje is dat de hoes uitwasbaar is. Je kan de hoes verwijderen en wassen.

Mauws en Mimi hebben het mandje helemaal goedgekeurd. Ze zijn allebei helemaal gek op het mandje. Sinds we het mandje hebben is het dan ook ruzie maken wie er in het mandje mag liggen. Zodra de ene poes opstaat ligt de ander er meteen in. Een grappig toneelspel om te zien.

Kattenmand Lex & Max

Kattenmand Lex & Max

Kattenmand Lex & Max

Kattenmand Lex & Max

Kattenmand Lex & Max

Kattenmand Lex & Max

Kattenmand Lex & Max

Kattenmand Lex & Max

 

De service van de Huisdierenstore was heel snel en fijn. Nadat wij de kleur hadden doorgegeven kregen we direct al een mail met daarin de bevestiging van de bestelling. Een dag na de bestelling was het pakketje al binnen. Dat is nog eens een snelle levering. Op de website van huisdierenstore vind je naast een ruim assortiment aan kattenmandjes en transportmiddelen ook heel veel andere items voor je kat, zoals kattenvoer, accessoires, verzorging en nog veel meer. Bij een bestelling vanaf € 50 wordt je bestelling  gratis bezorgd in heel Nederland en België.

Hebben jullie poezen ook een favoriete mand om in te slapen? Of slapen ze liever ergens anders?

Wellicht vind je deze blogs ook interessant:

Ophalen van Mauws en Mimi!! - Het vervoeren van een kat
Hiep hiep.. Hoera!! Mauws en Mimi 1 jaar!
Abonneren op Mauws.nl
Delen:

Comments

  • Hallo Sylvia, Nou ja zeg, wie van de 2 ligt hier de show te stelen. Kijkt zo van welk standje moet je nog hebben vrouwtje, ik kan er niks aan doen hoor mijn ik moet hier echt om lachen hoe Mimi of Mauws in die mand ligt. Ja het klopt al die poezen liggen graag heel lekker zacht. Ik vraag wel eens aan Jip of hij niet bang is of hij blaren aan zijn billen krijgt. Hij heeft ook ontzettend veel manden en plekjes om te slapen, en zijn er dus veel, maar dit komt ook dat er meerdere katten in huis zijn geweest. Het is ook bekend dat katten vandaag een bepaalde plek heerlijk vinden en er dan ook dagen erna te vinden zijn en plots is dat hele plekje uit de gratie en ligt men weer ergens anders. Maar een ding is hier wel zeker ik mag niks opruimen, want als Jip dat ziet dan hupla en hij is er weer in. Nou maakt het mij niet uit hoor of mijn huis een kattenhuis is, want ik woon alleen met Jip. Ik heb de slaapplekken op plaatsen staan waar Jip zich helemaal kan terug trekken van alle gedoe in huis en er staan manden en bedjes heerlijk voor het raam. Zijn krabpaal/speeltuin staat ook voor het raam en heeft hij uitzicht op de IJssel en de uiterwaarden, dus veel kijkplezier met de boten en al die vogels die er zijn. Dus Sylvia je ziet hier is Jip goed voorzien en ik mag als ik wil gaan slapen bij Jip in de reuze kattenmand slapen. Hahahaha. Heel veel knuffels voor Koen, Mimi en Mauws van ons en heel veel liefs en groetjes voor jullie.

    • Heerlijk om te lezen dat Jip zich zo goed vermaakt op al zijn slaapplekjes, vooral de reuze kattenmand zal hem goed bevallen. Dichtbij het vrouwtje. Lekker warm samen in bed. Lekker veel knuffelen. De poes die de show steelt is vooral Mauws, en een enkele foto is van Mimi :) De meeste foto’s van Mimi waren helaas wazig/mislukt. Dus vandaar voornamelijk Mauws. 😀 Knuffel van ons allemaal.Controle *