Like en win! Het verhaal van de gelaarsde poes

Like en win 0 reacties 9 december 2016

In samenwerking met Uitgeverij De Vier Windstreken mogen wij maar liefst 3 exemplaren weggeven van het boek “Het verhaal van de gelaarsde poes”.

De hoofdrol in het boek is weggelegd voor Kitty, juffrouw Catherine St. Quintin zoals ze zichzelf noemt. Deze poes trekt een herenjas en laarzen aan om op strooptocht te gaan op het Engelse platteland. Maar hoewel dat haar natuurlijke instinct is, gaat het haar niet zo goed af…

Beatrix Potter, bekend van de verhalen over Pieter Konijn, is dit jaar precies 150 jaar geleden geboren. In september 2016 is er een nieuw verhaal van haar verschenen, extra bijzonder dus. Het boek van de gelaarsde poes staat vol met dubbelzinnigheden en hilariteit. Een absolute aanrader. De tekeningen zijn gemaakt door Quentin Blake.

Het verhaal van de gelaarsde poes is door de sfeer en de luxe uitvoering een mooi cadeauboek voor kinderen én volwassenen.

Wij mogen drie exemplaren weg gaan geven! Hoe leuk is dat?

Wil jij ook kans maken op dit geweldige boek?

  • Like de facebookpagina van Mauws.nl*.
  • Deel het bericht op Facebook die ik daar vandaag op deel met deze winactie.
  • Je mag ook meedoen voor iemand anders.
  • Meedoen kan vanaf vandaag tot en met zondag, 18 december 2016. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Dus houd je inbox op Facebook in de gaten!

* Vind jij onze pagina al langer leuk? Top! Dan hoeft dat natuurlijk niet nog een keer 😉

Gelaarsde poes

Wil jij ook samenwerken met de leukste kattenblog van Nederland, Mauws.nl? Stuur dan een e-mail via het contactformulier.

Wellicht vind je deze blogs ook interessant:

Like, deel en win! - kattenveertjes
Like, deel en win! (verlopen)
Kinderboek Dag poes!
Delen:

Comments

Er zijn nog geen reacties. Laat als eerste een reactie achter.Controle *