Loslopende katten binnenkort verboden

Algemeen, Amusement, Informatief, Tips Reacties staat uit voor Loslopende katten binnenkort verboden 1 april 2017

De ergernis van heel veel kattenhaters… al die loslopende katten die hun tuin vol schijten! Als het aan de Europese Unie ligt zijn loslopende katten binnenkort verboden! De Europese Unie heeft een wetsvoorstel ingediend waardoor katten alleen nog onder toezicht van hun baasje, aan een lijntje mee naar buiten mogen.

Loslopende katten zijn een doorn in het oog voor hondenbezitters. Zij moeten hun viervoeter aangelijnd houden op veel plekken terwijl de katten gewoon los mogen lopen. Schandalig vindt ook de heer Wagenmeester: “Ik moet mijn labrador aangelijnd houden en zelf zijn poep opruimen, terwijl er soms wel vier katten tegelijk loslopen. Ik heb mijn buurvrouw al tig keer aangesproken op haar loslopende katten, maar ze doet er niets mee. Ook de gemeente doet niets aan de overlast.”

Door de nieuwe Europese wetgeving wordt het voor gemeenten ook gemakkelijker om zwerfkatten af te laten maken doordat zwerfkatten niet voldoen aan de aanlijnplicht.

Bent u nog opzoek naar een tuigje of lijntje dat voldoet aan de Europese richtlijnen? Hier verkopen ze tuigjes en lijnen die voldoen aan de Europese richtlijnen.

Bron: Nieuwspaal

News scoop!!! Wij zijn bezig met een handige overzichtspagina waar ook allerlei aanbiedingen op komen te staan. Wil je alvast een sneak preview hebben? Bekijk hem hier!

Mauws en Mimi - Loslopende katten binnenkort verboden

Wellicht vind je deze blogs ook interessant:

Tip: Gratis Perfect Fit proberen
15 bijzondere kat tattoo's
Pijn herkennen bij een kat
Delen:

Comments

Helaas, bij dit artikel kun je geen reactie plaatsen.