Mauws en Mimi voor het eerst naar buiten – Fotodagboek #1

Amusement, Fotodagboek, Het leven van Mauws en Mimi 0 reacties 31 augustus 2016

Jeeej, we hebben een schutting (aan de achterkant van onze tuin)! Dus we kunnen lekker genieten in onze tuin van het mooie weer. Het hebben van een schutting betekent ook iets heel leuks.
Mauws en Mimi mochten voor het eerst naar buiten, los zonder tuigje om. We hebben de tuin verder nog niet volledig afgeschermd. We hebben alleen schuttingen geplaatst en de onderkant aan de rechter schutting afgezet met gaas. Dit was nodig omdat ze anders onder de schutting door konden.

Ze mogen alleen onder ons toezicht mee naar buiten en we houden ze scherp in de gaten. Gezien ze in huis ook geen springers zijn hebben we de hoop dat ze in de tuin ook niet over de schutting zullen springen. Maar het blijft opletten voor ons. Daar zijn we ons heel bewust van.

We hadden de sproeiers halverwege op het gras aangezet zodat ze niet te ver de tuin in durfde. Af en toe was het een beetje uitproberen en werden ze een klein beetje nat. En zoeff… ze renden weer hard naar binnen. Echt grappig om te zien. Achter elkaar aan bewogen ze zich sluipend door de tuin. De schuttingen aan beide zijdes werden grondig geïnspecteerd of er nog openingen te vinden waren waar ze onderdoor konden. Gelukkig hebben ze geen opening kunnen vinden.

Mauws en Mimi vonden het leuk om op ontdekking te gaan in de buitenwereld, maar ze vonden het toch nog wel heeeeeeel spannend. Bij de geringste geluiden in de tuin van onze buren vlogen ze alweer als een raket naar binnen.

Hieronder de foto’s van het avontuur van Mauws en Mimi. De foto’s zijn gemaakt terwijl het buiten al een beetje schemerig was.
De foto’s zijn ook toegevoegd aan de fotogallerij.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 

Wellicht vind je deze blogs ook interessant:

Lieve kerstgroetjes!
Zwangerschap en katten
Wereld dierendag
Delen:

Comments

Er zijn nog geen reacties. Laat als eerste een reactie achter.Controle *