Review Dano Petfood

Het leven van Mauws en Mimi, Reviews 0 reacties 20 september 2019

Wij waren blij verrast toen wij hoorden dat Mauws en Mimi Dano Petfood mochten uitproberen. Wij hadden al veel positieve verhalen over Dano Petfood gehoord en wilde het graag zelf eens uitproberen. In dit artikel gaan we in op de voordelen van Dano Petfood, de biologische certificering waar Dano voor staat en niet geheel onbelangrijk; wat Mauws en Mimi ervan vinden.

Wij schreven er een blogje over, vol met mooie foto’s van Mauws en Mimi. Als je op de foto’s van Mauws en Mimi klikt kun je een grotere versie ervan zien.

De voordelen van Dano Petfood op een rij

  • Een mooiere vacht;
  • Minder of geen jeuk meer;
  • Betere spijsvertering;
  • Betere ontlasting;
  • Verbeterde energie balans;
  • Minder allergieën;
  • Stabiel lichaamsgewicht.

Dano petfood

Dano is biologisch gecertificeerd

Dano is een natuurlijk product en is volledig biologisch gecertificeerd. Het is kattenvoer in de puurste vorm, zonder toegevoegde producten die een kat echt niet nodig heeft in zijn voeding. Zo zijn er geen kleur-, geur- en smaakstoffen toegevoegd en zijn er geen suikers toegevoegd.

Wat wij ook een groot voordeel vinden is dat het vlees niet van massa-boerderijen komt en dat Dano Petfood geproduceerd is met respect voor dieren en de natuur. Hierdoor is Dano Petfood bekroont met maar liefst 3 sterren van het Beter leven keurmerk. De kwaliteitsmanager van Dano checkt bij alle ingrediënten die zij gebruiken of de ingrediënten voldoen aan de normen en waarden van Dano Petfood. De kwaliteitsmanager checkt de ingrediënten zowel bij de boer, bij de slachthuizen als de fabrikanten.

Dano petfood

Wat vonden Mauws en Mimi van Dano Petfood?

Toen we de doos opende en het zakje uit de doos haalde stonden Mauws en Mimi al naast ons. Alsof ze aanvoelde dat ze iets lekkers mochten gaan proeven. Toen we het eten in een bakje hadden gedaan gingen ze er meteen op af en smikkelde ze er meteen van. De geur is al goedgekeurd.

Mauws en Mimi hebben normaal gesproken écht een hele sterke voorkeur voor brokjes. Ze halen voor natvoer gewoon hun neus op. Wij geven dan normaal ook geen natvoer meer, omdat we grotendeels altijd weg kunnen gooien… Tot onze verbazing vonden Mauws en Mimi Dano heerlijk!! Ze smulden er zo lekker van en ze reageerden er ook goed op. Voor Mauws en Mimi een echte aanrader dus.

Dano petfood

Tips om over te stappen op ander kattenvoer

Je kat eet al enige tijd het voer wat hij op dit moment gewend is. Het is raadzaam niet in één keer over te stappen naar een andere voeding, zodat de maag van je kat langzaam kan wennen aan de verandering van voer.

Dano geeft als tip om op dag 1 en dag 2 75% van de huidige voeding met 25% van Dano te vermengen.
Op dag 3 en dag 4 meng je de voeding fiftyfifty. Op dag 5 en 6 bouw je de huidige voeding af naar 25% en voeg je 75% van Dano toe en op dag 7 kun je volledig overstappen op Dano. Je kat is dan gewend aan het nieuwe voer.

Dano petfood

Welk kattenvoer gebruik jij voor jouw katten? En wat vind jij belangrijk aan kattenvoer?
Ben je benieuwd geworden naar Dano Petfood? Bekijk dan eens de website van Dano waar je meer informatie kunt vinden.

Wellicht vind je deze blogs ook interessant:

Let op foutief stamboom!!
Eindelijk fijne kattenborstels gevonden!
Nieuwe grote krabpaal voor M&M
Delen:

Comments

Er zijn nog geen reacties. Laat als eerste een reactie achter.Controle *