Veel ophef om deze Facebook foto!

Het leven van Mauws en Mimi 2 reacties 21 januari 2016

Trots plaatste ik onlangs onderstaande prachtige foto van het nestje waaruit Mauws en Mimi komen in een Facebook groep waar veel kattenliefhebbers zich bevinden. Ineens ontstond er veel ophef over de foto!!

Mauws en Mimi Ragdoll kitten Seal BicolorAl snel kreeg ik een boze reactie van Sanne. Het kon namelijk niet mijn nestje zijn, want haar poes Sascha kwam uit dit nestje van een fokker uit Waalwijk en zij had dezelfde foto. Ze stuurde meteen meer foto’s waarop ook Mauws en Mimi te zien waren… Ik herkende de foto’s meteen, deze had ik namelijk zelf ook in mijn bezit. Gekregen van de Fokker.

Zij dacht dat ik bedoelde dat dit MIJN nestje was, maar ik had bij de foto staan dat dit het nestje was waar Mauws en Mimi uit kwamen. Mauws en Mimi komen ook uit een nestje van een fokker uit Waalwijk.

Wat bleek nou?? Sanne heeft een katje uit hetzelfde nestje! Hoe bijzonder is dat! Een zusje (Sascha) van Mauws en Mimi (cattery namen Satih en Sophie) tegenkomen op Facebook! Sanne bood snel haar excuses aan en we wisselden foto’s uit. We waren allebei heel verbaasd hoeveel gelijkenissen de poezen met elkaar hebben!

Ook heeft Sanne nog een kater, Lenny, van de zelfde moeder als Mauws en Mimi. Ook een (half?)broer dus! Echt super leuk om te zien!!

Hieronder staan een aantal foto’s van Sascha en Lenny. Vinden jullie ze ook veel op elkaar lijken?

Wellicht vind je deze blogs ook interessant:

Zwangerschap en katten
Let op foutief stamboom!!
Eindelijk fijne kattenborstels gevonden!
Delen:

CommentsControle *