Voedselbank voor huisdieren

Algemeen, Amusement, Informatief 0 reacties 8 mei 2017

Na jaren van crisis zie je in Nederland dat de behoefte groot is aan financiële steun. Veel Nederlanders zijn afhankelijk geworden van hulporganisaties zoals de Voedselbank. Toch zijn ook vaak huisdieren de dupe van de financiële situatie van hun baasje. Het baasje kan niet meer voorzien in de behoefte van zijn/haar huisdier. Met pijn aan het moeten zij soms afscheid nemen van hun geliefde viervoeter. Ze vinden dat zij hun viervoeter niet meer kunnen bieden wat zij verdienen, maar er komen steeds meer alternatieven op de huisdieren in Nederland financiële steun te bieden: de Voedselbank voor Huisdieren.

Het is een hele opluchting voor alle baasjes die het zelf financieel niet meer kunnen bolwerken. Vaak krijgen zij verwijten naar hun hoofd geslingerd van: “moet je maar geen huisdier nemen”…
Mensen kunnen soms ineens in de financiële problemen komen, bijvoorbeeld door ziekte, invaliditeit en werkloosheid. De huisdierbezitters hebben hun diertjes vaak al ver voor de financiële problemen aangeschaft. Ineens kunnen ze geen kant meer op.

Hulporganisaties als de Voedselbank voor Huisdieren schieten als paddenstoelen uit de lucht. Heb jij financiële problemen en kan je wel wat hulp gebruiken van de Voedselbank voor huisdieren?
Kijk op Google of er een voedselbank bij jou in de buurt zit.

Hoe vind ik een voedselbank voor huisdieren in mijn regio?

Tip: Als je op Google intypt: “Voedselbank voor Huisdieren”, krijg je tientallen hits met voorstellen waar je terecht zou kunnen. Hopelijk zit er ééntje bij jou in de regio.

Voedselbank voor huisdieren

Wellicht vind je deze blogs ook interessant:

Inenten van de kat
Wat zijn de kosten voor een kat?
De levensfasen van een kat en de behoefte die daar bijhoren
Delen:

Comments

Er zijn nog geen reacties. Laat als eerste een reactie achter.Controle *