Vrienden van M&M – Diva

Vrienden van Mauws en Mimi 1 reactie 19 februari 2016

Tijd voor iets nieuws op op de leukste kattenblog van Nederland! De rubriek: “vrienden van Mauws en Mimi”. Wilma zal de eerste zijn in de reeks “vrienden van Mauws en Mimi”.

Wilma is 54 jaar oud en komt uit Arnhem. Wilma is een echte kattenliefhebster en heeft haar hele leven al katten. Wilma is nu trotse bezitter van een super lief katje, genaamd Diva. Wilma stelt Diva graag aan je voor als “vriendin van Mauws en Mimi”.

Wat is de naam van je kat(ten)?

Diva

Welke bijnaam geef jij je kat(ten)?

Mimi

Wat is het ras van je kat(ten)?

HTK (Huis-tuin en keukenkat)

Welke kleur?

Zwart

Heb je een actieve of luie kat?

Toen Diva jong was was ze heel erg actief. Nu ze wat ouder is geworden vind ze het ook heerlijk om te luieren. Binnen is ze altijd wel rustig, maar ze vind het ook heerlijk om lekker naar buiten te gaan en achter de vogeltjes aan te hollen.

Favoriet eten?

Diva heeft een heel gevoelig maagje en geeft snel over. We zijn jarenlang opzoek geweest naar een goede voeding voor haar. Nu geven we haar Felix en daar reageert ze wonder boven wonder gelukkig goed op.

Favoriete snoepjes?

Haar favoriete snoepjes zijn van de Whiskas.

Is jouw kat nieuwsgierig?

Diva is heel nieuwsgierig aangelegd. Ook maakt ze graag contact met andere mensen buiten. Het is een heel sociaal beestje.

Is jouw kat wel eens ondeugend?

Vroeger was ze wel eens ondeugend, maar nu is ze een hele lieve poes.

Wat is een typische kenmerk van jouw kat?

Diva heeft hele mooie licht groene ogen en een hele mooie pluisstaart. Wat ook heel kenmerkend voor haar is, is haar postuur. Ze is een klein katje.

Willen jouw katten ook vrienden worden van Mauws en Mimi en op de leukste kattenblog van Nederland komen? Vul dan de vragenlijst in via het vragenlijst formulier.

Wellicht vind je deze blogs ook interessant:

Vrienden van M&M - Teddey
Vrienden van M&M - Mika
De gewoontes van Mauws
Delen:

CommentsControle *