Team Mauws


Hallowa! Ik ben Sylvia, een 37-jarige financial, met veel plezier werkzaam bij een woningcorporatie. Maar wanneer ik thuiskom in het prachtige Huissen, geniet ik met volle teugen van mijn gezin en twee Ragdolls.

Mijn hele leven had ik al last van kattenkoorts en voor mij was het duidelijk; later als ik groot ben wil ik ook katten.

Toen wij in 2015 gingen samenwonen voelde ons huis nog niet als een thuis. Er ontbrak nog wat… Een katje, ik wil een kat. In eerste instantie was mijn man niet meteen enthousiast. Al jarenlang hadden we het over het wel of niet nemen van een katje. In september van 2015 was het dan eindelijk zover. De kattenkoorts sloeg ook bij hem toe en we besloten ons gezin uit te breiden met een harig vriendje.  We gingen op zoek naar een nieuw gezinslid en ontdekten een betoverend mooi nestje met poesjes bij cattery Pazurek. Een afspraak, een bezoekje en we werden meteen verliefd. Niet op één, maar op twee poesjes. Mauws en Mimi, onze prachtige seal bi-color Ragdolls, stalen meteen ons hart.

We verwelkomde Mauws en Mimi in ons huis en vanaf dat moment was ik niet meer weg te slaan bij mijn camera. Die betoverende blauwe ogen van Mauws en Mimi waren gewoon te mooi om niet vast te leggen. Het duurde niet lang of ons Instagram-account, gevuld met foto’s van dit ondeugende duo, was een feit. De likes en leuke reacties stroomden binnen, en zo ontstond het idee voor een heuse website. En voilà, Mauws.nl was geboren!

Met de jaren groeide niet alleen de liefde tussen ons en Mauws en Mimi, maar ook ons gezin breidde uit met een zoon en een dochter. Onze kinderen zijn niet alleen dol op katten, maar ook de beste maatjes van Mauws en Mimi. Samen vormen we een gezellige bende, waar kattenstreken en kinderlachjes samenkomen.

Mauws en Mimi Ragdoll Seal- Bi-color

Mimi
Ragdoll
Seal Bi-color
9 mei 2015

Mauws en Mimi kattenblog

Mauws
Ragdoll
Seal Bi-color
9 mei 2015

Delen: