Team Mauws


Over Mauws.nl

Welkom op Mauws.nl Dé leukste kattenblog van Nederland!

Op Mauws.nl kun je leuke  blogs verwachten over het leven van Mauws, Mimi, informatieve stukken, reviews van kattenproducten, gedichten en nog veel meer. Mocht er iets actueels zijn gebeurd, of mochten we inspiratie in overvloeden hebben… houden we je op de hoogte!

Mauws en Mimi - Sylvia

Sylvia
Huissen
34 jaar

Mijn naam is Sylvia, 34 jaar en sinds de zomer van 2015 woon ik samen met mijn vriend in het mooie Huissen. Al snel begon het te kriebelen om het gezin uit te bereiden. In september 2015 was het dan eindelijk zo ver… Wij hadden besloten om te gaan kijken voor een katje, uiteindelijk werden dat er twee. In september kwamen Mauws en Mimi bij ons wonen. Mauws en Mimi zijn twee seal bi-color Ragdolls en zijn afkomstig van cattery Pazurek.
Nadat we Mauws en Mimi hadden opgehaald was een Instagram-account snel geboren. Mauws en Mimi kregen veel likes en leuke reacties wat mij tot denken aan zette. Zo is kattenblog Mauws.nl geboren.

In september 2016 werd ons gezin verder uitgebreid met een zoontje en in september 2018 mochten wij onze dochter verwelkomen. Door de verandering in onze gezinssamenstelling is het een tijdje wat rustiger geweest op de leukste en gezelligste kattenblog van Nederland.

Nu de rust weer wat terug is in het gezin neem ik je graag weer mee in het leven van Mauws en Mimi.

Mauws en Mimi Ragdoll Seal- Bi-color

Mimi
Ragdoll
Seal Bi-color
9 mei 2015

Mauws en Mimi kattenblog

Mauws
Ragdoll
Seal Bi-color
9 mei 2015

Delen: