Kittens te koop

Algemeen, Amusement, Het leven van Mauws en Mimi, Informatief 1 reactie 11 december 2017

Kittens te koop ! Wie wil er nou geen mini versie van Mauws en Mimi? Zo’n lief klein Ragdoll kitten. Er is niks schattiger dan zo’n mini pluizenbol met van die lekkere zachte haartjes en die mooie blauwe oogjes.

Hebben wij kittens te koop?

Regelmatig krijg ik mailtjes met de vraag of er (al) kittens te koop zijn van Mauws en Mimi. En dat terwijl ik nergens op de website heb staan dat ik een kitten te koop heb. Sterker nog. Mauws en Mimi zijn beide gesteriliseerd en kunnen geen eens kittens meer krijgen. Dus ook al zou het mij super leuk lijken om van deze prachtige lieverds een mini exemplaar te krijgen… zou het niet eens kunnen.

Kittens te koop

Ik vat het altijd maar op als een groot compliment, maar het is wel gek dat ik er zoveel mails over krijg. Ik heb zelfs een paar keer de vraag gekregen of Mauws en Mimi zelf te koop zijn. Nou voor nog geen miljoen euro zou ik ze verkopen. Mauws en Mimi zijn niet te koop, helaas.

Op diverse plekken op het internet worden Ragdoll kittens bij enige regelmaat aangeboden. Ook zie ik op de meest bekende tweedehands verkoopsite van Nederland en Facebookgroepen geregeld super lieve herplaatsers voorbij komen die een gouden mandje zoeken.

Conclusie van het verhaal is dat Mauws.nl geen kittens te koop heeft en dit ook niet van plan is aan te bieden. Hopelijk is met dit blogje voor eeuwig een antwoord gekomen op de vraag of wij een kitten te koop hebben :-)

Kittens te koop

Wellicht vind je deze blogs ook interessant:

Wat zijn de kosten voor een kat?
Leuke speelhengel van Finn's Choice
Wereld dierendag
Delen:

CommentsControle *