Kattengedicht: de vermissing

Kattengedichten 0 reacties 11 juni 2016

Je hoopt het nooit mee te maken, maar iedereen die het meegemaakt heeft weet hoe verschrikkelijk het voelt. De vermissing van je geliefde kat. Dit kattengedicht gaat over de vermissing van een geliefde viervoeter en het verlangen om hem of haar ooit weer in de armen te kunnen sluiten.

Eerst was je nog bij mij
altijd zij aan zij
Nu ben je er niet meer
En dat doet mij heel veel zeer

Nu moet ik je missen
Het blijft maar gissen
Waar ben je nou naartoe?
Al het zoeken maakt me moe

Ik zal nooit opgeven
Oke, misschien voor heel even…
Maar zodra ik tijd heb ben ik buiten
Ik zie je nergens, huil tranen met tuiten

Toch blijf ik hopen om je weer te vinden
En je weer aan mij te kunnen binden
Ik zal altijd blijven hopen
Dat je op een dag weer komt aangelopen

Sylvia

 

Heb jij een mooi en uniek kattengedicht geschreven over de liefde voor jou katten? Stuur hem dan in voor onze reeks kattengedichten via het contactformulier. De mooiste kattengedichten zullen een ereplekje krijgen op Mauws.nl

Kattengedicht de vermissing

 

Wellicht vind je deze blogs ook interessant:

Kattengedicht: Ik zal er voor je zijn
Kattengedicht: Straks... kat
Kattengedicht: Eigenaardig
Delen:

Comments

Er zijn nog geen reacties. Laat als eerste een reactie achter.Controle *