Cat’s Meow kattenspeeltje

Amusement, Reviews 1 reactie 4 december 2015

Pakjesavond nadert en heel Nederland staat in het teken van Sinterklaas! Sint en Piet komen bij alle lieve kindertjes pakjes brengen. Mauws en Mimi hadden geluk, Piet wist ook hun huisje te vinden!! Zij vonden in hun schoen het Cat’s Meow kattenspeeltje, bekend van televisie. Het is een interactief elektronisch kattenspeeltje.

Het in elkaar zetten en monteren van het kattenspeeltje is erg gemakkelijk. Je plaatst de batterijen in het apparaat, bevestigt het muizenstaartje, bevestigt het kleedje en klaar is kees!

Met één druk op de knop trek je meteen de aandacht van de katten! Alles wordt eerst grondig geïnspecteerd. Plat op de buik in opperste concentratie gaat er af en toe een voorzichtig pootje richting het kattenspeeltje. Na even de kat uit de boom gekeken te hebben en de eerste schrik weg is proberen ze actief “de muis” te pakken te krijgen.

Mimi en Mauws gaan plat op de buik liggen en als echte sluipschutters begluren ze de prooi! Wanneer dit lukt en ze het muizenstaartje te pakken krijgen houden ze het staartje van de muis stevig vast. Het apparaat stopt en er gaat een klein piepje af waar ze een beetje van schrikken. Van de schrik laten ze het staartje weer los en vervolgens begint het spektakel weer helemaal opnieuw.

Mimi en Mauws zijn echt gek op dit kattenspeeltje. Ze kunnen er uren mee spelen en het verveelt ze nooit! Het is een leuk kattenspeeltje voor zowel één als meerdere katten.

Het kattenspeeltje is uitermate geschikt voor zowel kittens als voor senior-katten.

Logo Mauws.nl

Wellicht vind je deze blogs ook interessant:

Mauws en Mimi weer genieten in de tuin - Fotodagboek #2
12 redenen waarom je kat de perfecte date voor Valentijnsdag is
Nieuwe grote krabpaal voor M&M
Delen: