Vrienden van M&M – Teddey

Vrienden van Mauws en Mimi 0 reacties 26 februari 2016

In de rubriek: “vrienden van Mauws en Mimi” stellen vrienden van Mauws en Mimi zich voor. Vorige week was het Wilma die de eerste week aftrapte. Deze week is het de beurt aan Sophie.

Sophie is 27 jaar oud en woont in Pijnacker. Sophie is gek op katten en vindt het heerlijk om met ze te spelen en te knuffelen. Sophie stelt Teddey graag aan je voor als “vriend van Mauws en Mimi”.

Wat is de naam van je kat(ten)?

Teddey

Welke bijnaam geef jij je kat(ten)?

Tedje

Wat is het ras van je kat(ten)?

Europese korthaar

Welke kleur?

Rood

Heb je een actieve of luie kat?

Lui, totdat je met hem gaat spelen. Tijdens het spelen kan Teddey opeens rennen en springen en is hij net weer een kitten.

Favoriet eten?

Teddey is gek op Sheba gold blikjes en Whiskas natvoer.

Favoriete snoepjes?

Teddey houdt niet van snoepjes en hij krijgt ze ook niet.

Is jouw kat nieuwsgierig?

Niet echt, hij is ook al bijna 15. Alleen als hij de klik van het knopje van de laserpen hoort, kan hij best lang bezig zijn met zoeken.

Is jouw kat wel eens ondeugend?

Ja, als Teddey z’n zin niet krijgt, zal hij alles doen om aandacht te krijgen. Op het aanrecht springen, voor je voeten rennen. Dan vindt hij het meestal tijd voor z’n blikje.

Wat is een typische kenmerk van jouw kat?

Qua uiterlijk is Teddey eigenlijk een hele normale kat. Hij heeft hele mooie grote ogen, vooral als het donker is zijn ze heel groot en zwart (verwijde pupil). Qua gedrag ook niet veel bijzonders, behalve dat hij ervan houdt om op zijn buikje gekrabd te worden.

Willen jouw katten ook vrienden worden van Mauws en Mimi en op de leukste kattenblog van Nederland komen? Vul dan de vragenlijst in via het vragenlijst formulier.

Wellicht vind je deze blogs ook interessant:

Vrienden van M&M - Diva
Vrienden van M&M - Kanio
De gewoontes van Mauws
Delen:

Comments

Er zijn nog geen reacties. Laat als eerste een reactie achter.Controle *