Poll: waar laat je je katten als jij op vakantie gaat?

Polls 0 reacties 13 juli 2016

Tijd voor een nieuwe poll: waar laat jij je katten als jij op vakantie bent? Voor iemand als mij is het echt een dingetje! Op vakantie gaan en je huisdieren achterlaten. Het liefst zou ik ze meenemen, maar tegelijkertijd ben ik heel erg bang om ze ver van huis kwijt te raken. Dus durf ik het niet. Ik vroeg me af; waar laat jij je katten als jij op vakantie gaat? Meerdere antwoorden zijn mogelijk!

Waar laat jij je katten als jij op vakantie bent?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
Poll: waar laat je je katten als jij op vakantie gaat?

Wellicht vind je deze blogs ook interessant:

Poll - hoeveel katten heb jij?
Poll - hoeveel geld geef jij uit aan eten voor je kat?
Poll: waar heb jij jouw kat op uitgezocht?
Delen:

Comments

Er zijn nog geen reacties. Laat als eerste een reactie achter.Controle *