Poll: waar heb jij jouw kat op uitgezocht?

Polls 0 reacties 1 juni 2016

Toen ik op mijzelf ging wonen wist ik het zeker… ons huisje is niet compleet zonder een kat. Op internet ging ik op zoek naar een kat wat goed bij onze situatie zou passen. Katten met blauwe ogen trokken direct mijn aandacht, dus ging ik op zoek naar rassen met blauwe ogen.
Ik zocht specifiek naar sociale katten, die goed overweg kunnen met kinderen (i.v.m kinderwens). Ook zocht ik naar katten die erg van aandacht en knuffelen houden. Ik deed online wat testen welke katten het beste bij mij/ons passen. Al snel kwam ik uit bij de Ragdoll. De keuze bleek achteraf perfect en zou ik nooit meer anders willen. Waar heb jij jouw kat op uitgezocht?

Waar heb jij jouw kat op uitgezocht?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Wil jij graag een poll houden op Mauws.nl? Stuur deze dan in via het contactformulier.

Mauws en Mimi - poll - waar heb jij jouw kat op uitgezocht?

Wellicht vind je deze blogs ook interessant:

Poll - hoeveel katten heb jij?
Poll: Kattenbelasting, ja of nee?
Poll: hoe oud zijn jouw katten?
Delen:

Comments

Er zijn nog geen reacties. Laat als eerste een reactie achter.Controle *