Zwangerschap en katten

Het leven van Mauws en Mimi 0 reacties 11 maart 2016

Inmiddels ben ik alweer aardig wat weekjes onderweg in mijn zwangerschap! Tijdens mijn zwangerschap zijn mijn poezen wel veranderd, gelukkig in positieve zin. Hoe verloopt nou een zwangerschap met katten? Hoe verloopt mijn zwangerschap met mijn lieve Ragdolls?

Vanaf het moment dat ik weet dat ik zwanger ben gedragen Mauws en Mimi zich anders. Ze komen nóg vaker bij mij liggen dan voorheen en volgen me nog strakker dan voorheen. Ze wijken geen seconden meer van mijn zijde, alsof ze me 24 uur per dag bewaken.

Voorheen was het vooral Mauws die erg naar mij toe trok en was Mimi was meer op zichzelf gericht. Nu is het compleet anders.

Mauws houdt nog net zoveel van knuffelen, maar trekt sinds mijn zwangerschap ook ineens heel veel naar mijn vriend toe. Als hij haar roept komt ze meteen bij hem liggen. Voorheen kon hij roepen wat hij wilde maar kwam ze echt niet… Dan bleef ze bij mij.

Doordat Mauws nu ook geregeld bij mijn vriend gaat liggen pakt Mimi meteen haar momentjes. Ze komt vaak bij me liggen, knuffelt me helemaal plat, likt me in mijn gezicht en als ik niet reageer (omdat ik slaap) bijt ze zelfs zachtjes in mijn neus. Ze verlangt zooooo naar mijn aandacht. Echt super schattig. Het is net een kleine baby. Ze vind het ook heerlijk om op mijn buik te liggen. Nu gaat dat nog wel, maar straks…. 😉

Ik geef jullie later nog een update hoe het verder in de zwangerschap gaat met Mauws en Mimi.

Hoe waren jullie katten tijdens jullie zwangerschap? Gedroegen ze zich anders dan normaal?

Wellicht vind je deze blogs ook interessant:

De schaduw van het baasje - de Ragdoll
Let op foutief stamboom!!
En toen ontsnapte Mauws
Delen:

Comments

Er zijn nog geen reacties. Laat als eerste een reactie achter.Controle *