Mauws en Mimi in de sneeuw

Amusement, Het leven van Mauws en Mimi 4 reacties 12 februari 2017

Voor de tweede keer deze winter werden we in de ochtend verrast met een dik pak sneeuw! De eerste keer heb ik Mauws en Mimi ook al los gelaten in onze afgeschermde tuin, maar toen vonden ze het helemaaaaaaal niks aan. Toen dacht ik al: misschien is een kat in de sneeuw geen goed plan.

Ze bleven dan ook voornamelijk op de randjes waar géén sneeuw lag :-).

Toen we voor de tweede keer in de sneeuw wakker werden zag ik weer allemaal prachtige katten in de sneeuw. Ik besloot het nog een keer te proberen. En met succes, de tweede keer waren ze een stuk enthousiaster. In het begin keken ze een beetje de kat uit de boom, maar later gingen ze de tuin in om de sneeuw te ontdekken. Vooral Mimi vind de sneeuw helemaal te gek.

 

Gaan jullie katten naar buiten als het gesneeuwd heeft? Hoe vinden ze dat?

 

Wellicht vind je deze blogs ook interessant:

Hoe verwen ik mijn kat?
Then vs. Meow
Abonneren op Mauws.nl
Delen:

Comments

 • Hallo Mauws en Mimi, nou ik vind het heel stoer van jullie hoor. Is ook niks al dat rara witte koude spul onder de voetjes van jullie. Maar ik zie wel dat jullie er beter van hebben genoten. Vrouwtje vind het misschien wel niet zo leuk, maar ik zal voor jullie nog een keer een pak sneeuw bestellen. Nou dan gaan jullie vast en zeker uit jullie snuitendak. Jip is een huiskater met een groot balkon en kon dus niet van de sneeuw genieten want op het balkon lag niks, wel in de tuin beneden. Hij is wel een paar keer naar buiten geweest om te kijken en even de kou door zijn bontjasje te laten gaan. Hopelijk kunnen jullie nog wat genieten vandaag. Dag lieverds. Jullie moeten niet vergeten Koen een knuffeltje te geven hoor.

  • Hoi Els,

   Wij kunnen vandaag ons snuitenhart ophalen, want het vrouwtje is ziek thuis..
   Ze heeft de hele nacht niet geslapen… maar geen zorgen hoor, wij zullen goed voor haar zorgen!

   Nog een pak sneeuw vinden wij erg leuk! Laat maar komen.

   Liefs Mauws en Mimi

 • Hoi! Bram (van de gastblog) vindt het heerlijk in de sneeuw; hij maakt gekke sprongen en kijkt z’n ogen uit. Ik heb een filmpje gemaakt dat een en ander goed uitbeeldt. 😉 https://www.youtube.com/watch?v=1hjizCCeT_EControle *